top of page

Massage "Brasiliansk rumpa"

Brasiliansk massage - massage med exotiska element, forma figuren och dödar celluliten. Massage som blev uppfyllelsen av önskningarna hos kvinnor som drömmer om att ha vackra, utformat skinkor. 

Ring till oss   072 865 98 13  eller   skicka e-post                                          info@peachymassage.seMassage "Brasiliansk rumpa" är en av massage teknikerna för modelleringsmassage. Denna massage syftar till att skapa lyftande och vackra rundade rumpor genom att djupt träna musklerna under massagen.

Effekten av denna massage "Brasiliansk rumpa" är märkbar efter den första proceduren, men en session räcker inte för att skapa en permanent effekt. Antalet procedurer per kurs bestäms av vår specialist som baserat på information om människors hälsotillstånd och kundens mål.


Massage "Brasiliansk rumpa" formar verkligen nya, unga rumpor. I det här fallet är inte bara massörens händer inblandade, utan även bambupinnarna, som bildar skinkorna. Slagfrekvensen når 500-600 tryck per minut, men patienterna känner inte smärta. 

 Denna metod utvecklar intensivt en specifik muskelgrupp och påverkar effektivt fettförbränningsprocessen, lymf- och cirkulationssystemets funktion. 


Under massagen aktiveras metaboliska processer i huden, och den naturliga exfolieringen av keratiniserade celler uppstår. Fettceller mjuknar och bryts ner, under mekanisk påverkan förbättras produktionen av kollagen och elastin, på grund av den huden får den omhuldade elasticiteten och smidig lindring. 


Lymfsystemet vaknar upp och börjar fungera normalt och främjar ett normalt, hälsosamt blodflöde. Musklerna blir starkare och större i storlek, på grund av vilket effekten av en rundad sexig rumpa uppnås.


Kontraindikationer för massage "Brasiliansk rumpa"

  • Graviditet
  • Diabetes
  • Hudsjukdomar
  • Sjukdomar i det kardiovaskulära systemet
  • Närvaron av tumörer
  • Hypertoni
  • Sjukdomar i blodet

För detaljerade råd om den typ av massage, vänligen kontakta Peachy Massage för kostnadsfri konsultation. De hjälper dig att välja typ av massage och kursens längd baserat på dina individuella egenskaper och dina mål.

bottom of page