top of page

HONUNGSMASSAGE

Honungsmassage är nästan den mest behagliga och användbara kroppsvårdsproceduren. Dess lockande arom, så söt och behaglig, kommer att hålla länge på din hud och det förtjusande resultatet som erhålls efter massagen är ojämförligt även med den dyraste kosmetiska proceduren. Huden blir mjuk och samtidigt fast och elastisk. Man behöver bara prova en session med honungsmassage, du kommer omedelbart att känna alla dess charm och bli kär i den. Peachys Massage massörerna i vår salong kommer att genomföra "söta" sessioner för dig och demonstrera honungsteknikens verkliga underverk, tack vare den du kommer att få det önskade resultatet.

Ring till oss 072 865 98 13 eller skicka e-post info@peachymassage.se

Honung kan kallas ett "magiskt" naturligt botemedel, som innehåller en stor mängd vitaminer, makro- och mikroelement, socker. Denna komposition är mycket fördelaktig både för kroppen som helhet och för huden. 

Honungsmassage är en universell behandling som ger huden ett friskt utseende och ger näring åt dess celler med de mest välgörande elementen. 

Honungsmassage teknik fungerar som en peeling, därför rengör honung intensivt huden under en session. Dessutom tar det bort toxiner och kroppens slagg från kroppen och absorberar dem i sig själv. En sådan effektiv och fullständig rengöring tillhandahålls inte av något botemedel - varken terapeutiskt eller kosmetiskt. 


Sammansättningen av honung är unik, den innehåller 30-37 olika användbara element. Samtidigt accepterar vår kropp perfekt honung, eftersom den redan har bearbetats med hjälp av bienzym och är redo för obehindrad assimilering. Dessutom har vitaminer och spårämnen i honung en mer aktiv effekt på kroppen än deras syntetiska motsvarigheter. 


Mest älskade och populära behandling med honung en bantningsmassage. Du kan kalla det det bästa verktyget som gör det möjligt att förvärva den önskade kroppsfiguren utan att skada din hälsa tvärtom göra din kropp frisk. 

Honungskroppsmassage visar alla dess underverk. I ett fåtal sådana behandling och några centimeter i kroppensvolym kommer att "smälta", du märker det direkt. Honung har de unika egenskaperna att bryta ner subkutant fett - som ett resultat av effekten av massagetekniken med honung mjuknar och löses fettkapslarna. Därför är ett oöverträffat resultat i kampen mot celluliter uppenbart! 


På bara några sessioner med honungsmassage kan du minska volymen av feta veck i buken genom att spänna musklerna. Under behandling säkerställer intensiv gnuggning med honung dess djupa penetration in i de subkutana lagren, medan den först och främst tränger in i fettlagret. 


Vi kan prata om honungsmassagens unika läkande och hälsomässiga egenskaper under lång tid. Honungsmassage återställer perfekt funktion av alla leder. Denna massage teknik har en gynnsam effekt på nervsystemet, så denna är ett utmärkt förebyggande av mental och fysisk trötthet, sömnstörningar. Med hjälp av flera behandlingar kan du effektivt lindra depressiva och stressiga tillstånd. 


Det viktigaste är att du själv ska prova och uppskatta alla de verkligt underbara egenskaperna hos honungsmassage. 


Du kan kontakta oss för kostnadsfri konsultation och vi berättar mer om den unik massage behandling ! 


bottom of page