top of page

Bodyscrub och Peeling

Peeling och Scrub är ett sätt att få slätare och mjukare hud genom att skrubba bort döda hudceller. Skillnaden mellan peeling och scrub -Peeling exfolierar försiktigt huden. Den är mildare än en skrubb. Skrubb är mycket kraftigare. 

Vi har många olika varianter av Scrub och Peeling som skulle passa just för din kropp!

Ring till oss 072 865 98 13 eller skicka e-post info@peachymassage.se


TVÅLFLINGOR FÖR MASSAGE OCH PEELING

Tvålflingor för massage och peeling är den så kallade "smarta tvålen" som erhålls från naturliga råvaror. Skummet kännetecknas av en krämig konsistens, som försiktigt, utan att skada hydrolipidmanteln, tar bort orenheter, gifter, talg och har en bakteriedödande effekt. Används för peeling och massage av kropp.

Peeling Honeymoon

Krämig, vackert doftande kroppsvårdsskrubb, försiktigt och subtilt, men tar mycket effektivt bort döda epidermis, vilket gör att dina kunders hud återfår ett ungdomligt utseende och utstrålning.

Aktiva ingredienser: mandelolja, jojobaolja, mandarinolja, ylang ylangolja, apelsinolja, aprikoskärnpartiklar.

Bodyscrub Salt

Partiklar av havssalt är bra för kroppsskalning. Blanda ca 3 matskedar salt med 5-7 matskedar basolja. Slutligen tillsätt 10-15 droppar koncentrat beroende på din hudtyp.

Bodyscrub anticellulit

Peeling förbättrar alla trofiska parametrar i huden, aktiverar mikrocirkulation och hemolymfatisk dränering, ökar elasticiteten och styrkan hos kapillärerna. Ger huden mjukhet, elasticitet och fasthet, bekämpar ptos, bristningar och slappa problemområden. 

Peeling förbättrar alla trofiska parametrar i huden, aktiverar mikrocirkulation och hemolymfatisk dränering, ökar elasticiteten och styrkan hos kapillärerna.

Ger huden mjukhet, elasticitet och fasthet, bekämpar ptos, bristningar och slappa problemområden. 

bottom of page